2016. április 3., vasárnap

Eredményhirdetés - 12 kérdésből álló KVÍZ

Sziasztok, kedves olvasók! :) Röviden és lényegretörően kihirdetjük a versenyzők pontszámait, illetve természetesen a rangsort, ki lett az első és így tovább. A nyereményeket is leírjuk, hogy minden nyertes tisztában legyen vele, mit kapott azért, mert szorgalmasan kitöltötte a kvízünket! C: Minden versenyzőnek tehát hatalmas nagy gratuláció jár, köszönjük szépen, hogy kitöltöttétek a kvízt, ez számunkra hatalmas örömöt jelent, jó, ha tudjátok. ^^
Hárman vettetek részt a játékban, és most az eredményeket mondanánk el:

1. helyezett: Névtelen [ 2016. 04. 02-én küldte be a válaszát]
Összpontszáma: 15 pont

Pontozása: 

1. kérdés: 2/2 p
2. kérdés: 1/1 p
3. kérdés: 1/ 1 p
4. kérdés: 2/2 p
5. kérdés: 1/1 p
6. kérdés: 1/ 1 p
7. kérdés: 2/2 p
8. kérdés: 1/1 p
9. kérdés: 1/1 p
10. kérdés: 2/2 p 
11. kérdés: 1/ 1 
12. kérdés: 2/0 p  

Gratulálunk neked az első helyhez, reméljük, örülsz neki! :) Köszönjük szépen, hogy részt vettél a kvízes versenyünkben, és a lehető legjobban próbáltál válaszolni kérdéseinkre, ami sikerült is ugye, hiszen te nyertél! Nyereményedet megtalálod bejegyzésünk végén, a "Nyeremények" pontnál! Reméljük az is el fogja nyerni a tetszésedet!

2. helyezett: Névtelen [2016. 03. 29-én küldte be a válaszát]
Összpontszáma: 14,5 pont

Pontozása:

1. kérdés: 2/1 p
2. kérdés: 1/1 p
3. kérdés: 1/ 1 p
4. kérdés: 2/2 p
5. kérdés: 1/1 p
6. kérdés: 1/ 1 p
7. kérdés: 2/2 p
8. kérdés: 1/1 p
9. kérdés: 1/1 p
10. kérdés: 2/1, 5 p
11. kérdés: 1/1 p
12. kérdés: 2/1 p

Gratulálunk neked is, a fejezet végén megtalálod a nyereményed! :) Köszönjük szépen a részvételed a versenyünkben!

3. helyezett: momo mimike 
Összpontszáma: 14 pont

Pontozása: 

1. kérdés: 2/1 p
2. kérdés: 1/1 p
3. kérdés: 1/ 1 p
4. kérdés: 2/2 p
5. kérdés: 1/1 p
6. kérdés: 1/ 1 p
7. kérdés: 2/2 p
8. kérdés: 1/1 p
9. kérdés: 1/1 p
10. kérdés: 2/1 p
11. kérdés: 1/0 p
12. kérdés: 2/2 p

Neked is gratulálunk, momo, szoros versenyben voltál a második helyezettel egyébként! ^^ Nyereményed, hasonlóan az első helyezettéhez, a bejegyzésünk végén található! Köszönjük a részvételed!

Nyeremények:


  • A második és a harmadik helyezett esélyt kap arra, hogy a kitaláljanak egy-egy helyet, a könyvben résztvevő szereplők közül választhatnak maximum négyet, és megmondhatnak egy, a számukra tetszőleges témát, melyekből mi, a szerzők létrehozunk egy olyan történetet, mely a történettől teljesen eltér, és nem lesz folytatása. 
  • Az első helyezett nyereménye egy kicsit különlegesebb. A legközelebbi szombati napon, azaz a 23. Fejezetet teljes mértékben ő írhatja meg, de vannak kikötések. Először is, Kloryn szemszögéből kell létrehozni egy történetet, és a legfontosabb a Stellához fűződő kapcsolatának felvázolása lenne. A hosszúságban is szabad kezet kap, bárkit bevonhat pluszba a történetbe, de újra felhívjuk a fegyelmet, Kloryn szemszögéből kell megírni a fejezetet. (Esetleges ihlethiány fellépésekor írhat egy szabadon választott karakterről, de ugyan ezen feltételek alapján, vagyis az adott karakter szemszögéből, és Stellához fűződő viszonyáról kéne írnia.)


Egyebek: 


  • A kérdésekre adott válaszaitok immáron megtekinthetőek a korábbi fejezetünkben, ahol kihirdettük a versenyt és a kérdéseket is.
  • Az ottani válaszaitokra mindegyikre válaszolunk szerzőtársammal, és leírjuk, ahol veszítettetek pontot, ott miért, illetve közzétesszük külön hozzászólásban a kvíz megoldókulcsát is, szóval kérünk benneteket, térjetek bátran vissza korábbi fejezetünkhöz, és ellenőrizzétek magatokat! :)
  • A nyereményekkel kapcsolatban bármi megjegyzésetek, kívánságotok, problémátok, véleményetek van, megírhatjátok ide kommentben, illetve bárhova, facebookra privátban is, és mi azonnal válaszolunk rá, illetve segítünk bármiben, amiben szükséges.
  • A hozzászólásoknál a verseny ideje alatt beállítottuk az "előzetes moderálás" lehetőségét, azaz addig, míg a kvízes verseny tartott, nem tettük közzé azonnal a kommenteket (erre azért volt szükség, hogy ne lessék le a versenyzők egymásról a válaszokat). Most viszont, hogy már vége a versenynek, újra minden hozzászólás automatikusan blogunk felületére fog kerülni. Kommenteljetek bátran, ha van véleményetek! ^^ 
  • Köszönjük még egyszer a játékban való részvételeteket, reméljük, tetszett nektek a verseny, és ha még lesz ilyen alkalom, újra beszálltok. :)
Üdvözlettel: A szerzők

12 megjegyzés:

  1. Sziasztok!:) Nagyon jó volt ez a kérdőíves verseny^^ gratulálok hozzá,jól kitaláltátok:) ugy látom azért elég szoros volt a verseny:D várom már azért a következő versenyt,bármiféle is legyen:) sajnos mostanság nem igen tudom olvasni a könyvet,kevés idő miatt,de igyekszem :) Elmondom nagyon jó az összes bejegyzés,és mikor majd kiadjátok könyvként,kérnék egyet-kettőt ingyen:D Cserébe kaptok csokit:DD na de viccet félre téve,csak így tovább a könyv kapcsán,nagyon jók vagytok,és elmondom,ketten nagyon jól össze tudtok dolgozni,elismerésem és gratulálok is nagyon az egészhez:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Bocsi a késői komiért, kicsit elhatárolódtunk momohoz, aki konkrét dolgokat írt le a nyereményével kapcsolatban, ezért elnézést kérünk! Köszönjük a kommented :) Ja, igen, elég szoros volt, de azért eldönthető helyezések születtek :) Nekem vagyis nekünk is kevés időnk van írni, de hetente próbálunk új fejezetet összehozni :D Majd kapsz hihi :) Csokit annyira nem vagyok én érte odáig, a szerzőtársam kaphat :D Ő olyan mániás :DDDD Köszönjük a buzdítást :)

      Törlés
  2. Sziasztok, momo mimike vagyok! :D Látom harmadik helyezet lettem, amit sajnálok mer asszittem, h jók a válaszaim :D :D :D :D Nah, m1 :D Akkor a négy szereplőm: Krisztán, Síra, Dake, és Gray. :D Téma pedig: Hát, legyen a szerelem :D :D :D Kivi vagyok, h mit hoztok ki belőle :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves mommo mimike :) Szeretnénk megkérni, hogy a témádban foglalt "szerelem"-et fejtsd ki egy kicsit bővebben, hiszen ez alatt többre is lehet gondolni. :) Előre is köszönjük! :)

      Törlés
    2. Momo mimike ismét visszatért :D :D :D Pont most akartam elmenni, de jó h láttam h írtatok :D :D Hááááááát, legyen benne csók jujci! :D És méééég akarok benne egy kis merészséget meg aztaaa még ez mind Krisztántól legyen :D :D

      Törlés
    3. Szeretnénk megkérni arra, hogy találj ki más szereplőket, mivel ez nekünk egy elég kényes téma így, mert lenne hasonló fejezetünk majd :D :D

      Törlés
    4. Momo mimike! :) Ó akk :( :( Írjátok le h szept.26-a vaaaan ééééés K. elviszi S.-t a szülcsije miatt egy randira, ahun megjelenik D. és tönkre végja az egészet, G.-ről meg derüljön ki h szerelmes Kírába :D :D :D :D :D Remélem így megfelel, meert én nagyooon befolyásos ember vagyok!!! Momo mimike kilép, a fejezet legyen fent szerda 20:00-ig! :D

      Törlés
    5. Szia, momo mimike, a másik szerző volnék, és végigolvastam eme irományotokat a szerzőtársammal, aki nagyon kedvesen, bájosan, és rendkívül visszafogottan írt veled. Én viszont leírom, erről mit gondolok.
      1. A nyereményed behatárolt, és mi szabtuk meg, mit kapsz nyereményként, így csak akkor van nagyobb hatóköröd a dologban, ha mi arra lehetőséget adunk
      2. Nagyobb hatáskört adtunk azzal, hogy megkértünk, fejtsd ki kicsit jobban, szerelem alatt mit értesz, de egy kicsit túlzásba estél, olyan motívumot írtál, ami később a könyvben visszatérne, lehet, és ez nem lenne jó, ha egy folytatás nélküli, mindösszesen egy kis epizódban jelenne meg, mert ezzel lelőnnénk a valódi szépségét a dolognak.
      3. Mondtuk, kényes téma tehát az, amiről beszéltél, te meg még tovább mentél, még kényesebb témába. A szülinapozás témájába, amit szintén tervezünk az osztálytársakkal lebonyolítani, meg stb. Nem magával az ötlettel van baj, vagyis hát az is elég kényes nekünk, hanem a modorod, amiben írsz.

      Már ne haragudj meg, de szerintem vagy elég nagy lány ahhoz, hogy ha egy szerkesztőség (nem vagyunk nagy emberek, de megadjuk a másiknak a tiszteletet azzal, hogy tisztességgel és helyesen írunk neki) megkér vagy kérdez tőled valamit, azért normálisan is válaszolj arra... "ahun megjeleik.... meert nagyooon befolyásos ember vagyok!!!" -> Már nem azért, de ki vagy te, aki így ismeretlenül, számára full ismeretlen szerkesztőknek ilyet írogat? Mert valakinek a kicsi lánya vagy, aki befolyásos? Esetleg. De attól te még nem leszel befolyásos. Egyáltalán nem, jobb, ha tudod. Elég nagyképűség volt ez tőled, meg bejelented E/3-as személyben, hogy kilépsz, és kikötöd nekünk, mikor legyen fenn a fejezet. Szerinted nekünk nincsen életünk, nem járunk suliba, nincsenek dolgaink? Talán azt hadd mi döntsük el, mikor teszünk ki egy-egy fejezetet, részt! És az sehol sem állt neked a nyereményedben, hogy megszabhatod, mikor legyen kinn a részed. Majd kinn lesz, ha elkészültünk vele, és időnk engedi. Neked az volt a feladatod, hogy megadj szereplőket, 4-et, és egy témát, meg helyszínt. Mi megkértünk, fejtsd ki kicsit a szerelmet, gondoltunk itt a vágyakozó szerelemre vagy esetleg a plátóira, udvarlásra, stb, te meg a végén már komplett eseménysort írtál... Azért nem teljesen így értettük, a végén meg már full elragadtattad magad. Nem tudom, hogy ez egy kisded trollkodás, vagy valóban "nagyon befolyásos ember vagy", de az biztos, hogy számomra semilyen esetben sem lennél az, még ha maga a Dalai Láma vagy, akkor sem. Te is egy ember vagy, aki magáról fura mód még E/3-ban beszél. Ha meg vicc volt mindez, akkor bocs, bár nekem nagyon nem úgy jött le. De komolyan, hadd döntsük már el, mikor teszünk ki fejezetet, hadd döntsük el, mi lesz a cselekmény, meg reméld csak, hogy megfelel, mert elmondom, hogy alap esetre tért vissza a nyereményed: a megadott szereplők, helyszín és téma alapján fogunk összerakni egy részt, majd meglátod, hogyan. És nem szerdán. Majd mikor lesz rá időnk. Üdvözletem!

      Törlés
  3. Óó ééérteeem.... Esetleg lehet h újat adjak?
    Momo Mimike

    VálaszTörlés
  4. Persze, ha valami más ötleted, akkor nyugodtan mond :)

    VálaszTörlés
  5. Akk ha lehetne maradjon a szerelem téma ien udvarlásos.... :) Ééééés szereplők: Síra, Kíra, Karamell... ) Ééééés, hááááát ennyih
    Momo Mimike

    VálaszTörlés

Sziasztok! Ha bármiféle véleményed, kritikád, hozzászólni valód akadna könyvünkkel kapcsolatban, bátran írj! :) Hozzászólásodat előre is köszönjük szépen!

A Szerzők