2016. január 16., szombat

Bevezetés

Sziasztok!

Az álarcok mögött egy általam alkotott ifjúsági regény lesz, egyenlőre csak a blogomban. Szeretném majd egyszer könyvként kiadni, de először úgy gondolom, hogy blogregény szintjén szeretném ismertebbé tenni.

A címről először nem tudhatod meg, hogy pontosan mit takar. Miután jobban belemerültél a könyvbe, csak azután tudsz majd jelentést párosítani hozzá. Alapjába véve ez egy vicces, romantikus naplóregény, aztán majd Ti eldöntitek, hogy tényleg az-e. Ezért szeretnélek Titeket arra kérni, hogy ha van kedvetek és véleményetek, írjatok kommentet. :) Még a negatív vélemények is érdekelnek, csak értelmesen legyenek közzétéve.

Röviden a történetről:
Sirállia egy 15 éves gimnazista lány, aki új városban kezdi gimnáziumi éveit Zeronnal, a nagybátyjával.  Érdekes kapcsolat az övék, nem hinném, hogy a megszokott mederben folyna a kettejük élete, mégis jól kijönnek egymással. Az, hogy a főszereplő szüleivel mi történt, kiderül a történetből. A Szent Reviuls Gimnázium egy nívós elit iskolának tűnik az új diákok számára, ám a felszín és a külsőségek gyakran csalókák. Erre Síra is rá fog jönni a későbbiekben. 

Minden fejezetben viccek, kalandok, szerelmi szálak kibontakozásai és rejtélyek vannak. Próbáltam egy, a mi korosztályunk ízlésének tetsző történetet írni. Remélem ez sikerült. :) 

Jó olvasást a könyvhöz! :)

Sayuri
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! Ha bármiféle véleményed, kritikád, hozzászólni valód akadna könyvünkkel kapcsolatban, bátran írj! :) Hozzászólásodat előre is köszönjük szépen!

A Szerzők