2016. január 18., hétfő

Személyek - Külön fejezet


Bonti: 2000. december 20.





15 éves, barna hajú és kék szemű gimnazista fiú, a lányok pasiideálja. Gördeszkás lévén magas helyen áll a suli hierarchiájában csak úgy, mint az osztályába járó többi tini.









Erion: 2000. június 10.

Titokzatos, de
emellett megértő srác. Nem a bevágódásra megy, de azért neki is van kiszemeltje. Elsőre rájön Síra kilétére, de nem árulja el a többieknek, tehát megbízható. 





Karamell: 2000. június 10. 

Segítőkész 16 éves fiú, aki szeret a társaság középpontjában lenni. Sírával is hamar megtalálja a közös hangot. Az osztály " legmagabiztosabb " lányába szeret bele. Az ikrekkel van a legjobb kapcsolata, de Bonti is közel áll hozzá.


Kíra: 2000. február 14.





16 éves, öntelt, nagyképű és egoista csaj. Csatlósként kezeli legjobb barátnőjét, Zerát. Szinte minden héten új pasija van. Nem tudni, hogy Sírának a barátja, vagy ártani akar neki.








Krisztán: 2000. január 23.






16 éves, gördeszkamániás, szoknyavadász hangulatingadozásokkal. Síra soha sem tudja, hányadán áll vele. Azt sem tudja valóban szereti-e, vagy csak hirtelen múló fellángolás. Bonti legjobb haverja, bár a későbbiekben lesznek kisebb-nagyobb viták. Vajon véget vet a legnagyobb vita a barátságuknak?





Sirállia ( Síra ): 2000. szeptember 26.




15 ( lassan 16 ) éves, hosszú fekete hajú és kék szemű, elsőéves gimnazista. Gyorsan szerez barátokat, de sosem tudja, hogy azok igaziak, vagy sem. A jellemével gyakran elpalástolja személyes érzéseit, gondolatait. 





Stella: 1999. november 23.




Könnyen barátkozós, vidám és pozitív kisugárzású egyéniség. Kicsit idősebb, mit a többi osztálytára, ő már nemsokára a 17-et tölti. Síra legjobb barátnője. Zeroval viszont érdekes kapcsolata van.




Zakarián ( Zak ): 2000. július 4.







Zero ikertestvére. Hasonlóan a tesójához, ő is szereti az infót. Öccsét próbálja meggyőzni afelől, hogy a nyomulással nem ér el semmit. Fokozatosan kell kiépítenie a kapcsolatait, főleg a lányokkal. Nézeteik eltérése miatt sokat veszekednek.





Zera: 2000. április 1.






Furcsa felfogással rendelkező 16 éves lány. Kírát tartja a legjobb barátnőjének, ezért bármit elvisel tőle. De az is közrejátszik, hogy a napjait saját álomvilágában tölti, így nagy valószínűséggel fel sem fogja az ellene érkező sérelmeket. Az osztályból tetszik neki valaki, de a személy kilétét homály fedi.







Zeririn: 2000. október 11.



Nemsokára 16 éves gimnazista lány. A külvilág felé rideg, érzéketlen és erős jellemet mutat, viszont, ha Sírával beszél, felfedi igazi énjét. 






Zero: 2000. július 4. 




Könnyen létesít új kapcsolatokat, viszont mivel virtualitást jobban kedveli, nem igazán tud komoly kapcsolatokat létesíteni, csak nyomul, de célt nem gyakran ér el vele. 




Wolfi: 2000. július 14.





16 éves, csendes természetű gimnazista. Sírának mindig segít, bár ez bevágódás céljából történik, mivel tetszik neki egyik barátnője. 

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Hát muszáj, biztosan sokan vannak meg lesznek, akik kicsit így vázlatosan meg akarják tudni, milyen egy szereplő jelleme, de majd még frissíteni fogjuk ezt a bejegyzést, például a korok változása miatt, meg egy ilyen korú társaság jelleme is sokat változik, amit jelezni kell. :)
      Képeket közösen válogattuk, sok közöttük szerkesztve van, szóval azért külön köszönet. :)
      Köszönjük a kommentedet! :) ^^

      Törlés

Sziasztok! Ha bármiféle véleményed, kritikád, hozzászólni valód akadna könyvünkkel kapcsolatban, bátran írj! :) Hozzászólásodat előre is köszönjük szépen!

A Szerzők